Maria del Mar Bonet i Big Band Begues clouen el festival F’ESTIU de Calonge i Sant Antoni

El festival ha aplegat 2.000 persones en els sis concerts celebrats

Maria del Mar Bonet i Big Band Begues van ser els encarregats de posar el punt i final a la segona edició del festival de música F’ESTIU de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà). El públic va omplir els jardins del castell per escoltar aquest últim concert que va portar a Calonge cançons com Jim, estrenada el 1979, homenatge a Billie Holiday.

La cantant mallorquina va oferir un recital molt especial, al capdavant de la Big Band Begues, per interpretar –en arranjaments de Toni Cuenca– un repertori que fonia el Mediterrani amb el jazz i el swing de vella escola. Cançons com Lover Man, el Blues en sol de Guillem d’Efak o Abraça’m –Embraceable You– dels germans Gershwin van sonar amb la muralla del castell de Calonge de fons, en una nit plena de swing i emocions.

D’aquesta manera el festival de música F’ESTIU de Calonge i Sant Antoni posava el punt i final a la segona edició, amb 2.000 entrades venudes. Així el F’ESTIU es consolida com un festival de proximitat que aposta per la qualitat musical, cuidant els detalls i oferint 6 concerts que tenen en comú la proximitat amb el públic, allunyant-se així dels esdeveniments de gran format per incidir en la calidesa i connexió amb el públic.

Durant aquesta segona edició el castell de Calonge ha estat l’escenari dels concerts de RitaPayés, Blaumut, Gemma Humet, la Cobla Sant Jordi i La Llobregat, Vicens Prats i Albert Guinovart i Maria del Mar Bonet i Big Band Begues. El festival de música F’ESTIU tanca amb una valoració molt positiva tant de la qualitat dels concerts que s’han celebrat com de la resposta per part del públic, assolint l’objectiu d’atraure 2.000 assistents al centre històric de Calonge.

El festival de música F’ESTIU està organitzat per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, sota la direcció artística del periodista Francesc Sànchez Carcassés i amb el suport de la Diputació de Girona, Programa.cat, Generalitat de Catalunya i Protecció Civil de Calonge i Sant Antoni.