El bus per anar al camp del Girona FC pararà a Mas Gri i al pavelló de Palau

La freqüència de pas serà de 10 minuts des de 2 hores abans del partit

El bus especial pels partits del Girona FC a l’Estadi de Montilivi pararà als aparcaments dissuasius de la rotonda del Mas Gri i del Pavelló Municipal de Palau. A més, aquesta temporada 2022-2023 s’ampliarà la zona restringida als vehicles al voltant del camp. Amb aquestes mesures, l’Ajuntament de Girona vol garantir la seguretat i la mobilitat tant de les persones aficionades com dels veïns i veïnes, ja que els partits de Primera Divisió de futbol suposen una gran mobilització de gent.

Es recomana a totes les persones aficionades que accedeixen al camp amb el temps suficient. Les portes de l’estadi s’obriran una hora i mitja abans de començar el partit. Sempre que es pugui, s’aconsella anar al camp a peu o en autobús urbà. En cas de venir amb cotxe, es recomana estacionar als aparcaments dissuasius del Pavelló Municipal de Palau i de la rotonda del Mas Gri, els quals comptaran amb servei de bus llançadora.

Aquest bus especial, ofert pel Girona FC, anirà des de l’avinguda de Ramon Folch fins a la zona de Montilivi, fent totes les parades habituals de l’L2 al carrer de Barcelona. La freqüència de pas serà cada 10 minuts, des de 2 hores abans del partit fins que s’hagi buidat l’aforament de l’estadi. El trajecte tindrà un cost de 0,70 euros i pels socis i sòcies del Girona FC aquest servei serà gratuït.

D’altra banda, aquesta temporada que el club jugarà a Primera Divisió s’ampliarà l’àrea d’accés restringit a vehicles al voltant de l’estadi, la qual no afectarà l’entrada o sortida als habitatges. El tall de vehicles a l’avinguda de Montilivi començarà a l’encreuament amb el carrer de Josep Maria Corredor i Pomés, i no a l’altura del CEE Font de l’Abella com es feia fins ara. Aquesta temporada es restringirà l’accés al carrer de Lluís Antoni Santaló i Sors i al lateral de l’avinguda de Montilivi.

Aquesta àrea s’establirà tres hores i mitja abans de començar el partit i fins una hora i mitja després de finalitzar-se. Durant aquest període no podrà haver-hi cap vehicle aparcat en aquesta zona.

Tampoc es podrà estacionar al carrer de l’Església de Sant Miquel, en el tram comprès entre el carrer dels Jocs Olímpics de Barcelona i l’avinguda de Montilivi, on hi ha diferents equipaments esportius. A més, es reforçarà la senyalització de prohibit aparcar al carrer dels Sarriera, ja que en algunes ocasions hi aparquen vehicles, i a les parcel·les desocupades que hi ha en punts com al carrer del Puigsacalm i al carrer de Joan Viñas i Bona. Cal recordar que sempre s’ha d’estacionar en els punts habilitats i permesos, si no es pot ser sancionat. 

Aquestes mesures es posaran en funcionament ja el pròxim dilluns arran del partit del Girona FC amb el Getafe CF, a les 22 h a l’Estadi de Montilivi.