Salt instal·larà tres semàfors a l'Avinguda de la Pau per millorar la seguretat

És un dels vials més transitats del municipi que ha registrat diversos accidents

L’Ajuntament de Salt (Gironès) instal·larà semàfors a tres cruïlles de l’Avinguda de la Pau, un projecte que neix amb l’objectiu de millorar la seguretat per un dels vials més transitats del municipi i que ha registrat diversos accidents. Els tres encreuaments on està previst situar els dispositius són a l’altura dels carrers Doctor Ferran, Doctor Castany i Ramon y Cajal.

Els semàfors que se situaran en aquests tres punts comptaran amb polsador per als vianants i amb avisadors acústics per a facilitar la mobilitat a les persones invidents.

El regidor de Territori de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló, explica que “amb la instal·lació d’aquests tres semàfors millorem la seguretat vial a l’Avinguda de la Pau i comencem a aplicar tota una sèrie de mesures que s’estan estudiant per regular els fluxos de trànsit al voltant del sector sud on està previst situar el Campus de Salut i el nou Trueta”.

El projecte té un pressupost de 65.000 euros i les obres està previst que s’iniciïn durant la segona quinzena del proper mes de setembre.