Palafrugell denuncia dos joves que van arrencar senyals i arrossegar-les per la carretera vella

Se'ls acusa de danys al mobiliari i contra la seguretat viària

Agents de la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) han pogut localitzar i identificar dos joves que transportaven una senyal de trànsit per la carretera vella de Palafrugell a Calella de Palafrugell. L’Ajuntament de Palafrugell portarà els dos nois davant del jutge acusats d’un presumpte delicte de danys al mobiliari urbà.

A més, a banda del presumpte delicte per danys pel trencament de la senyal, s’afegeix la perillositat i el risc pels usuaris de la carretera davant la manca de senyalització provocada per l’actuació dels dos joves.

L’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, referma la postura del Consistori davant aquest tipus d’actuacions: “un cop més, des de l’Ajuntament no tolerem ni tolerarem actituds incíviques en el nostre municipi i farem servir tots els mecanismes que tinguem al nostre abast perquè els incívics rebin la sanció oportuna”.

Arran del seguit de desperfectes ocasionats a la via pública durant aquest estiu, tant a Palafrugell com als nuclis costaners, la Policia Local ha organitzat un dispositiu amb agents de paisà i l’ajuda d’un dron per detectar i identificar els autors dels actes vandàlics. Gràcies a aquest dispositiu, que seguirà funcionant les properes setmanes, s’ha pogut identificar els autors dels fets ocorreguts aquesta matinada.