Junts de Sant Feliu de Guíxols demana explicacions pel ''deficient'' servei d'escombraries

Denuncien que el nou contracte de neteja és 400.000 euros més car que l'anterior

El grup municipal de Junts a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha denunciat que durant aquesta temporada d’estiu s’estan tornant a observar els mateixos problemes en el servei d’escombraries i de neteja viària que abans de l’adjudicació del nou contracte. És per això que la formació política sol·licita la compareixença urgent de l'alcalde Carles Motas.

Des de Junts asseguren que els darrers vuit anys en els que Motas ha estat al capdavant del consistori s'excusaven davant la necessitat de licitar un nou contracte d’escombraries que ja està adjudicat des de fa prop d’un any.

Aquest nou contracte representa un increment del seu preu anterior en més de 400.000 euros i es va adjudicar a la mateixa empresa que venia prestant el servei amb un cost per habitant un 20% mes car que la mitjana provincial pel lot d’escombraries i un 300% més car per la neteja viària.

Els regidors de Junts sol·liciten la compareixença de Motas perquè doni explicacions dels motius que estan portant a la prestació del servei, doni a conèixer la opinió de l’empresa de supervisió contractada a efecte de controlar el compliment d’aquest contracte i, finalment, perquè doni a conèixer les actuacions detallades que com a batlle està portant a terme així com una data concreta en la que garanteixi que aquestes situacions no es tornaran a repetir.