Un mort en caure amb el cotxe per un barranc de 30 metres al mirador de Sa Tuna a Begur

La víctima és un jove de 22 anys veí de Barcelona

ACTUALITZAT 13:57h | El conductor d'un vehicle ocupat per dues persones més ha mort després de precipitar-se a primera hora d'aquest matí per un barranc, caient uns 30 metres, en el mirador de Sa Tuna de Begur (Baix Empordà) segons ha pogut saber El Gerió Digital.

El sinistre ha tingut lloc a les 6:56h quan, per causes que es desconeixen, el conductor ha perdut el control del vehicle i ha caigut daltabaix mentre circulava per aquest carrer que forma part de la GIV-6525. La víctima mortal és un jove de 22 anys, B.T.R, veí de Barcelona. Fins allà s'hi han traslladat sis dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat juntament amb l'helicòpter del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) per a fer el rescat de les tres persones.

També s'hi han desplaçat dues dotacions de Protecció Civil i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han atès les altres dues ocupants de les quals una ha resultat ferida menys greu i traslladada al Trueta de Girona en helicòpter mentre que la segona, en estat lleu, ha rebut l'alta in situ.

Mentrestant, i segons informa el Servei Català de Trànsit, la carretera ha quedat tallada en aquest punt en ambdós sentits de la marxa.