Mor el camioner accidentat a l'AP-7 a Fogars de la Selva

S'han registrat fins a nou quilòmetres de retencions a la C-35 per on s'ha desviat el trànsit

ACTUALITZACIÓ 17:00h | El Servei Català de Trànsit informa que el camioner implicat en l'accident d'aquest matí a l’AP-7, a l’alçada del punt quilomètric 95 a Fogars de la Selva, ha mort. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 06:34h d'aquest matí.

Per causes que encara s’estan investigant, el camió ha patit una sortida de via i ha bolcat, provocant la mort al seu conductor. Es tracta de J.N.G., un home de de 57 anys i veí de Múrcia. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La via està tallada en sentit Girona en aquest punt i es fan desviaments cap a la C-35 per la sortida de Sant Celoni. A les 9:16h la carretera es mantenia tallada i ja es registraven fins a cinc quilòmetres de cues amb el trànsit desviat per la C-35 que acumula nou quilòmetres de retencions entre la Batllòria i Hostalric en sentit Maçanet de la Selva.