Sons del Món clou la 15ena edició amb rècord de públic superant els 26.000 espectadors

La nova fòrmula del Village ha aplegat 2.000 persones

El festival Sons del Món va tancar ahir la seva edició del quinzè aniversari amb rècord històric de públic de pagament, amb més de 26.000 espectadors que han passat per l’espai patrimonial de la Ciutadella de Roses (Alt Empordà). A aquesta xifra s’hi inclouen les 2.000 persones que han pagat l’entrada només per accedir al Village durant les set jornades en què ha estat obert al públic i que no tenia entrada pel concert principal. Una fórmula nova que ha permès programar talent del territori i que el festival confirma que tindrà continuïtat.

En total, del 22 de juliol al 7 d’agost s’han programat catorze actuacions a l'escenari de la Ciutadella i quatre al Village. Oques Grasses, la nit “Eufòria en concert” amb els participants més populars del talent show de TV3, Álvaro Soler, el cantant dels Extremoduro en solitari, Robe, el català més internacional i els argentins God Save The Queen que repetien a Roses, han estat les nits amb més afluència de públic.

També han destacat per la seva comunió amb el públic els concerts d’Andrés Calamaro que va inaugurar el festival, Ben Harper, que va presentar el seu disc Bloodline Maintenance publicat el dia anterior, Els Catarres i Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience.