Ordre d'allunyament per un veí de Banyoles que tocava i drogava menors

Un pare va veure un vídeo del detingut on abusava de la seva filla

Un veí de Banyoles (Pla de l'Estany) de 52 anys ha rebut un ordre d'allunyament per part del jutjat de Girona després de ser denunciat per haver segrestat dues nenes, de 13 anys cadascuna i fer-los tocaments a casa seva mentre les tenia drogades.

El cas es va iniciar arran d'un vídeo que va començar a circular entre els residents del barri de la Farga segons ha explicat El Punt Avui. En ell s'hi veien dues nenes amb actituds obscenes acompanyades per un adult que els feia tocaments. Amb tot, una de les persones que va veure el vídeo va ser el pare d'una de les menors, que a més també va identificar al detingut. Immediatament es va dirigir, acompanyat de més veïns, cap a la casa de l'agressor.

Un cop allà van forçar la seva entrada a l'interior de l'habitatge i, un cop dins, es van trobar dues adolescents de 13 anys visiblement drogades, fet que els Mossos d'Esquadra van confirmar un cop arribats al domicili. A partir d'aquell moment va ser arrestat i li van prendre el mòbil per a fer un buidatge de totes les imatges i vídeos per descobrir altres situacions semblants amb més menors afectades.