Girona s'omple de teatre aquest cap de setmana

El Teatre Municipal ofereix tres espectacles per a joves, adults i per a tota la família

Aquest cap de setmana el Teatre Municipal de Girona oferirà tres espectacles dirigits a públics totalment diferenciats. Avui és el torn del públic jove amb l’obra Límits, de la Cia. L’Aviador. L’espectacle, que es representarà a l’Auditori de la Mercè a partir de les vuit del vespre està fet per joves i destinat a joves i explica una història en la qual el sexe, les drogues i les relacions entre nois i noies es posen de manifest.
 
Demà serà el torn del públic adult amb l’espectacle El Nom, dirigit per Joel Joan, que es representarà al Teatre Municipal en dues funcions (una a les sis de la tarda i l’altra a les nou de la nit). Aquesta comèdia gira al voltant de quin nom se li ha de posar a la criatura que ha de néixer i els enrenous que això pot comportar.
 
Finalment, diumenge serà el torn de l’espectacle familiar L’amor de les 3 taronges, premiat per la Fundació Jaume Casademont i per la Fira Mediterrània. L’obra, que es durà a terme a l’Auditori de la Mercè a les sis de la tarda, narra una bonica història per a la mainada a partir de 4 anys, en la qual en Bernadet anirà a la recerca del seu amor. Aquesta rondalla va ser elaborada per Josep M. Alcover.