Les JERC promocionen els grups novells amb la segona edició del concurs Destaca't

El concurs compta amb la col·laboració d'AraGirona.cat i Directe!cat

Aquest any, el Destaca't 2010, amplia horitzons i formats. Com a principal novetat, i fruit de l’elevat nombre d’inscripcions en l’edició de l’any passat, l’organització del concurs ha decidit realitzar dues fases del concurs. En primer lloc es realitzaran tres semifinals a Vidreres el 24 d’abril, i a Torroella de Montgrí i Figueres el 15 de Maig. D’aquestes eliminatòries, els guanyadors participaran a la final que es realitzarà a la ciutat de Girona a finals del mes de Juny.

El concurs compta amb la col·laboració dels diaris Directe!cat i AraGirona.cat

Premis

El guanyador del Destaca't 2010 tindrà accés a participar a la final del Concurs Música Jove, que es celebra cada any en el marc de l’Acampada Jove 2010 que es celebrarà a la Vila de Montblanc els propers 15, 16, 17 i 18 de juliol. Alhora, el que resulti guanyador del Concurs Música Jove, tindrà l’oportunitat de ser el grup que inaugurarà l’Acampada Jove del 2011.

Inscripcions

Les inscripcions al Destaca't 2010 són completament gratuïtes, i s’han de realitzar a traves de correu electrònic, enviant tres cançons en format mp3, un breu currículum del grup, els noms dels membres del grup amb el seu corresponent DNI i un telèfon de contacte a comarquesgironines@jerc.cat
La pàgina web del concurs és:

http://www.destacatccgg.blogspot.com/