La Costa Brava i el Pirineu es promocionen a Rússia

L'Agència Catalana de Turisme preveu que aquest any augmenti un 40% el nombre de turistes de Rússia, Ucraïna i Bielorússia

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l'organisme de promoció turística de la Diputació de Girona, col·labora amb Lloret Turisme i l'operador turístic rus Tez Tour en un cicle de vuit presentacions itinerants que es faran vuit ciutats de Rússia fins l'11 d'abril. De moment, 620 agents turístics russos ja han conegut l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per aquesta temporada 2013.

L'Agència Catalana de Turisme i els principals operadors turístics russos que operen a Catalunya preveuen que aquest any augmenti un 40% el nombre de turistes procedents de Rússia, Ucraïna i Bielorússia. A més, Tez Tour estima que enguany portarà 40.000 turistes a la Costa Brava. Aquest cicle de vuit presentacions itinerants - més conegudes com 'road shows'- són alguns dels projectes i accions promocionals i específiques que realitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona per captar turistes de Rússia i països propers. En concret, les presentacions itinerants es realitzaran per vuit ciutats russes i van començar aquest passat dia 2 d'abril. La iniciativa, que s'allargarà fins al proper 11 d'abril, compta amb la col·laboració de Lloret Turisme, l'operador turístic Tez Tour i passarà per ciutats tals com Sant Petersburg, Samara, Kazan o Vornezh, entre d'altres.

Aquestes presentacions van adreçades a 620 agents de viatges de l'operador turístic Tez Tour que donaran a conèixer l'oferta turística gironina i catalana entre els principals prescriptors i venedors d'agències de viatges de ciutats de l'extraradi de Moscou. Per a aquest cicle de conferències, el Patronat de Turisme Costa Brava ha publicat un catàleg específic de vacances de 36 pàgines dedicat principalment a la Costa Brava amb àmplia informació sobre l'oferta que hi ha a poblacions com Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Girona, Cadaqués, Besalú i estacions d'esquí com la Vall de Núria i la Molina.

En la primera presentació a la ciutat de Sant Petersburg, el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, va destacar que iniciatives com aquestes eren "altament profitoses" perquè servien per "obrir mercats a ciutats amb turistes potencials".

L'operador turístic Tez Tour portarà 40.000 visitants russos a la Costa Brava

Segons l'Agència Catalana de Turisme i els principals operadors russos que treballen a diverses destinacions catalanes, aquest 2013 està previst que augmenti un 40% el nombre de turistes de Rússia, Ucraïna i Bielorússia que escullen Catalunya per passar els seus dies de vacances. Si això es confirma suposaria arribar als 1,1 milions de turistes d'aquests països que viatgen a Catalunya durant aquest 2013, superant els 70.000 d'aquest any passat. A més, des de l'empresa Tez Tour tenen previst fer créixer un 60% el nombre de turistes de Rússia que visiten Catalunya. D'aquesta manera, s'estima que aquest any podrien arribar als 120.000 turistes a tot el territori i 40.000 a la Costa Brava.