Ferit greu un home per una punyalada durant una baralla a Palamós

L'agressor és l'excunyat de la víctima que ha estat detingut i posat en llibertat

Un home va acabar ferit greu per una punyalada la nit del dissabte en el transcurs d'una baralla que va tenir lloc en un carrer de Palamós (Baix Empordà). L'agressor, un home de 48 anys, va ser detingut per part dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal que li imputen un suposat delicte de temptativa d'homicidi.

La discussió, que es va iniciar per un assumpte familiar segons ha informat Diari de Girona i ha pogut confirmar El Gerió Digital, va tenir lloc al carrer del Ter ubicat dins el barri Pla d'es Pla del municipi. Fins allà s'hi van desplaçar tres actius de la Policia Local de Palamós a més de dues patrulles dels Mossos d'Esquadra juntament amb dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima, després de rebre assistència, va ser traslladada en ambulància a l'Hospital Josep Trueta de Girona on va ingressar amb pronòstic greu però no en perilla la vida. La baralla va ser entre excunyats que van començar a cops de puny però finalment un d'ells va treure una navalla que va ser recuperada més tard en un parc proper al lloc dels fets.

El detingut va passar el 17 de juliol a disposició judicial als jutjats de la Bisbal i en va decretar la llibertat amb càrrecs a l'espera del judici que encara no té data.