Ingressa a presó per quatre robatoris a punta de ganivet en establiments de Girona i Salt

La Policia Local el va localitzar i arrestar

Agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d'Esquadra de Girona van identificar el dia 29 de juny, en el marc d’una investigació un home de 27 anys, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb violència i intimidació.

Els mossos van tenir coneixement de la comissió de quatre robatoris amb violència i intimidació perpetrats a dos estancs, una farmàcia i una pastisseria de les poblacions de Girona i Salt entre els dies 17 al 24 de juny. En els quatre establiments l’autor va accedir i va esgrimir un ganivet de grans dimensions amenaçant als treballadors per agafar els diners de les caixes registradores.

Arran d’aquests fets la Unitat d’Investigació va poder determinar que l’autor dels delictes era la mateixa persona. Coincidia el modus operandi i totes les gestions i indagacions portaven a la seva identificació. Per aquest motiu es va cursar una ordre de detenció.

El dia 30 de juny, la Policia Local de Salt el va localitzar i el va detenir. Posteriorment el detingut va passar el dia 1 de juliol davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.