Una conductora amb 7,8 kg de marihuana al cotxe es dona a la fuga i pateix un accident a la Jonquera

La Guàrdia Civil va arrestar a la dona de 42 anys i veïna de Figueres

La Guàrdia Civil va dur a terme ahir una actuació a Figueres (Alt Empordà) en què es van intervenir 7,8 kg de marihuana. També es va procedir a la detenció d'una veïna de Figueres de 42 anys, com a presumpta autora de delictes contra la salut pública i desobediència greu a un agent de l'Autoritat.

Els fets van passar dilluns a la matinada, quan agents de la benemèrita de la Jonquera feien un control fiscal esporàdic per evitar el trànsit il·legal de substàncies estupefaents. Els agents procedeixen a parar un vehicle amb matrícula espanyola per sotmetre'l a aquest control, amb senyals lluminosos, els quals van ser ignorats per la conductora que es va donar a la fuga.

Seguidament els agents van iniciar una persecució i en el transcurs de la mateixa la conductora va perdre el control del vehicle, sortint-se de la carretera i acabant a la cuneta d'un camí aïllat. Els agents, en primera instància, van comprovar l'estat de salut de la conductora, la qual es trobava il·lesa. Posteriorment van inspeccionar el vehicle i van descobrir al seu interior 7,8 kg de marihuana i la van detenir.

Les diligències, la detinguda i la droga confiscada van ser posades a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Figueres.