Mor la conductora implicada en l'accident d'ahir a la C-66 a Cornellà del Terri

Es tracta d'una veïna de Banyoles de 68 anys

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a la C-66, al punt quilomètric 43, a Cornellà del Terri (Pla de l’Estany). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 17.20 h.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col.lisió frontal entre una furgoneta i un turisme per la invasió del carril contrari d’un d’ells, un tercer va xocar amb els vehicles sinistrats. La conductora del turisme va haver de ser excarcerdada pels Bombers de la Generalitat i va ser trasllada en estat crític amb l’helicòpter del SEM a l’hospital Josep Trueta on ha mort de nit. Es tracta de C.F.N., de 68 anys i veïna de Banyoles. Quatre persones més van resultar ferides menys greus i també van ser traslladades al mateix hospital.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d’excarceració, i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), entre les quals l’helicòper medicalitzat.

Per aquesta incidència, la via es va haver de tallar totalment fins un quart de nou, mentrestant es van fer desviaments per l’interior de la població.