Un ferit crític i 4 menys greus en la topada entre tres vehicles a la C-66 a Cornellà del Terri

La carretera ha quedat tallada en aquell punt

ACTUALITZAT 18:59h | Tres vehicles han topat aquesta tarda a la carretera C-66 dins el terme municipal de Cornellà del Terri (Pla de l'Estany) segons ha pogut saber aquest diari i ha confirmat el Servei Català de Trànsit (SCT) amb el balanç de un ferit crític i quatre ferits menys greus.

El sinistre ha tingut lloc a les 17:20h quan, per causes que es desconeixen, un turisme i una furgoneta han topat frontalment i després un tercer vehicle s'ha encastat amb ells. Fins allà s'hi han desplaçat patrulles dels Mossos d'Esquadra que han tallat la carretera en ambdós sentits, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) juntament amb l'helicòpter medicalitzat.

El xoc ha passat en el punt quilomètric 43, una zona on habitualment hi ha dos carrils en sentit Olot i un en sentit Girona però que ara s'ha reduït a un de cada degut a unes obres que s'hi estan portant a terme. Els ferits han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona, el crític en helicòpter i la resta en ambulàncies.