Desmantellat un cultiu de marihuana amb més de 1.800 plantes dins una casa de Lloret de Mar

La Policia Nacional ha detingut a un home de 30 anys

La Policia Nacional ha desmantellat un cultiu de marihuana amb més de 1.800 plantes en una casa de Lloret de Mar (Selva). L'operatiu va fer-se a principis d'aquest mes de juny, després que els agents haguessin fet vigilàncies als voltants de l'habitatge i haguessin comprovat que tenia la llum punxada.

Durant l'entrada i escorcoll, la policia va trobar fins a 1.810 plantes de marihuana repartides en diferents estances de la casa, que tenien un pes total de 124 quilos i mig. A més, a l'interior també hi havia nombrosos aparells d'aire condicionat, focus i ventiladors. Els agents van detenir el responsable de la plantació, un albanès de 30 anys, a qui s'acusa d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

La investigació l'han portada a terme els agents de la policia judicial de la comissaria del CNP a Girona. Segons informa el cos, els agents van tenir coneixement que a l'interior d'aquest habitatge de Lloret de Mar s'hi estaria cultivant marihuana. Van fer vigilàncies i seguiments al voltant de la casa, per veure qui n'entrava i en sortia, i també van comprovar com l'habitatge xuclava la llum directament del carrer.

Després d'identificar el responsable de la plantació, un albanès de 30 anys, la policia va demanar al jutjat que l'autoritzés a entrar a l'habitatge per fer-hi una entrada i escorcoll. L'operatiu es va dur a terme a principis de juny. A dins de la casa, repartides en diferents estances, la policia hi va trobar fins a 1.810 plantes de marihuana. A més, també hi havia tots els aparells necessaris per afavorir el creixement de la droga (aires condicionats, ventiladors i focus, entre d'altres).

Al detingut se l'acusa d'un delicte contra la salut pública i d'un altre de defraudació de fluid elèctric, per tenir l'electricitat punxada.