Besalú es transforma en un gran plató de Bollywood amb les estrelles Ranbir i Shraddha Kapoor

Es va tancar l'accés al nucli històric com també comerços, bars i balcons de les cases

Besalú (Garrotxa) es va transformar ahir en un gran plató de Bollywood per acollir el rodatge de la darrera pel·lícula del director Luv Ranjan que va anar acompanyat de dues estrelles de renom a l'Índia com són Ranbir Kapoor i Shraddha Kapoor. Per a l'enregistrament va ser necessari tancar els bars i comerços de la Plaça de la Llibertat i també els balcons de les cases, que van ser llogats per la productora per posar-hi figurants que ballaven al ritme de la música de la pel·lícula per a algunes escenes.

L'accés al nucli antic també va ser tancat, tant per a vehicles com per a visitants a peu. El rodatge va comptar amb més d'un centenar d'extres que van ser escollits durant un càsting a al municipi, que es va transformar en un poblet típic espanyol amb taules blanques, para-sols vermells i un grup de flamenc inclòs tocant al ritme de la música.

La filmació es va iniciar el dimarts passat a Barcelona, on una empresa de càsting de la ciutat comtal va obrir un procés de selecció per cercar extres a inicis de juny per a participar-hi del 14 al 22 d'aquest mes.

Les sospites que van fen pensar que Rajan podria gravar a Barcelona i Besalú tal i com va publicar El Gerió Digital, venien donades pel rodatge que estava celebrant a Mallorca, més concretament a Sóller, on fa un parell de setmanes va generar malestar entre els turistes i els vilatans per la disrupció que va causar pels carrers. Algunes imatges de Ranbir i Shraddha ballant pels carrers de l'illa durant el rodatge s'han filtrat i fet virals en nombrosos fòrums especialitzats.