Besalú acull el rodatge d'un film de Bollywood el proper 19 de juny

La productora ha manat tancar els carrers del centre i les botigues

Besalú (Garrotxa) tornarà a ser, un cop més, escenari d'una pel·lícula desprès d'acollir llargmetratges com El Perfum (Tom Tykwer) i sèries com Joc de Trons o WestWorld. En aquesta ocasió es tracta d'un film de Bollywood i que recalarà a la vila comtal el proper diumenge 19 de juny. Un sol dia de rodatge que ha obligat a la productora a tancar els carrers del nucli històric i mantenir els comerços amb la persiana abaixada.

La filmació, que s'està portant sota el màxim secretisme, comença aquesta setmana a Barcelona i, malgrat no s'han donat detalls, tot semblaria indicar que es tracta del darrer film del prestigiós director Luv Ranjan i que compta amb dues estrelles de renom a la Índia com són Ranbir y Shraddha Kapoor.

Membres de l'equip no han volgut facilitar massa informació per evitar un "efecte crida" i que el poble s'ompli de curiosos. A més d'aturar tota activitat comercial, també han demanat als veïns que tinguin els balcons amb la persiana abaixada i els porticons tancats, recompensant-los econòmicament per les molèsties.

Mentrestant la filmació s'inicia demà a Barcelona, on una empresa de càsting de la ciutat comtal va obrir un procés de selecció per cercar extres a inicis de juny per a participar-hi del 14 al 22 d'aquest mes. Per la seva banda a Besalú també es busquen extres d'entre 18 i 60 anys.

Les sospites que situen Rajan a Barcelona i Besalú venen donades pel rodatge del seu últim film a Mallorca, més concretament a Sóller, on aquesta setmana passada va generar malestar entre els turistes i els vilatans per la disrupció que va causar pels carrers. Algunes imatges de Ranbir i Shraddha ballant pels carrers de l'illa durant el rodatge s'han filtrat i fet virals en nombrosos fòrums especialitzats.