Denuncien al Síndic un revolt ''altament perillós'' a Sant Feliu de Guíxols

Els veïns del carrer Guardiola diuen estar "farts" de la inacció de l'Ajuntament

El Síndic de Greuges de Catalunya ha rebut la queixa d'un grup de veïns del carrer Guardiola de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), tips de denunciar en el transcurs de tres anys un revolt que consideren altament perillós a la carretera de Sant Pol.

Els afectats consideren que l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s'ha mostrat absolutament passiu en aquest assumpte i no ha volgut donar solució a les seves demandes. Carles Pérez-Villalba, veí del carrer i que ha vehiculat l'escrit de queixa al Síndic, explica en el text com van iniciar una recollida de firmes, aplegant fins a 140 afectats que reclamaven una pacificació urgent d'aquest revolt.

Amb tot, des del consistori s'assegura que són coneixedors de les queixes però que ara mateix és difícil de resoldre, ja que no es poden construir voreres per manca d'espai i seria necessari expropiar propietats. El fet de posar-hi una banda reductora o una esquena d'ase tampoc seria apropiat segons els tècnics municipals ja que podria posar en perill els motoristes que s'apropen a la corba.