Controlat l'incendi agrícola de Celrà que ha afectat 14 hectàrees de camps

La circulació de trens ha quedat tallada entre Girona i Sant Miquel de Fluvià

ACTUALITZACIÓ 21:35h | Els Bombers de la Generalitat treballen un incendi que s'ha originat prop de la carretera GIV-6708 dins el terme municipal de Celrà (Gironès) segons ha informat el Cos. Les flames han començat en un camp de rostolls on s'hi feien bales de palla.

L'avís l'han rebut a les 16:56h i fins allà hi han desplaçat fins a tretze dotacions terrestres i tres d'aèries formades per un helicòpter i dos avions bombarders per tal d'extingir les flames que estan afectant un camp de conreu. Els Bombers han demanat tallar la circulació de trens entre Girona i Sant Miquel de Fluvià (Alt Empordà) de forma preventiva a les sis de la tarda davant de la propagació de les flames cap a aquesta direcció.

Ara mateix els esforços dels Bombers se centren en evitar que les flames no creuïn la C-66 i la via del tren. Amb tot, la carretera ha quedat també tallada a les 18:24h segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) entre Celrà i Bordils.

El foc a les 18:40h ja havia cremat una superfície total de dues hectàrees del camp de cereals segons ha informat el cos dels Agents Rurals. Els Bombers per la seva banda l'han donat per estabilitzat a les 18:37h, moment en que han retirat els mitjans aeris.

En total a les 20:50h el recompte final de superfície afectada pujava a 14 hectàrees de camps de blat cremades. Els Bombers han donat el foc per controlat a les 21:18h.