El Girona podria jugar la final del play-off contra el Tenerife sense afició visitant

El vol xàrter que havia de dur els aficionats s'ha cancel·lat

Els aficionats del C.D. Tenerife es podrien quedar sense visitar aquest dissabte Montilivi per assistir al partit contra el Girona en l'enfrontament d'anada de la final del play-off d'ascens a Primera. Segons ha informat l'empresa de viatges encarregada de traslladar els aficionats del Tenerife al llarg d'aquesta temporada, s'han vist obligats a cancel·lar el vol xàrter fins a Barcelona al no rebre la confirmació de la operativa per part de l'aerolínia.

La companyia assegura que han "treballat molt dur" durant els últims tres dies per poder aconseguir bitllets al preu més barat, ja que hi havien pocs vols disponibles i l'inconvenient de llogar un xàrter sense descompte per a residents de les illes. Segons sembla, però, malgrat els esforços no han aconseguit el compromís de l'aerolínia que s'ha fet enrere.

Tanmateix, l'empresa assegura que estan treballant en una alternativa per a tots aquells seguidors blanc-i-blaus que van comprar el paquet de viatge en el moment que es va posar a la venda. Finalment, prometen que de cara a la propera temporada seguiran oferint sortides a preus reduïts per a veure el Tenerife jugar fora de casa, tal i com porten fent els darrers sis anys amb l'esperança que sigui per visitar camps de Primera -si és que el Girona els ho permet-.