Detingut per colpejar diversos cotxes i agredir sexualment una dona a Figueres

L'home estava molt exaltat i va ser necessari reduir-lo entre diversos mossos

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres (Alt Empordà), van arrestar el passat 31 de maig un home de 33 anys i veí de Salt, després de protagonitzar diversos aldarulls pels carrers de la capital altempordanesa i agredir sexualment una dona.

L'avís el van rebre a les 16:50h quan van alertar a la policia catalana que un home, molt exaltat, estava colpejant tots els cotxes que es trobava al seu pas a l'entorn de l'estació de tren. Fins allà s'hi va desplaçar una patrulla dels mossos que van intentar agafar-lo però es va regirar, picant als agents i donant-se a la fuga.

En la seva fugida, es va trobar amb una dona de 44 anys que anava camí del Centre d'Atenció Primària Josep Masdevall, just en l'encreuament entre els carrers Joan Arderius i de Fortià. Immediatament s'hi va abraonar, tocant-li els pits i agafant-la dels cabells, fins que la va tirar al terra, on va seguir agredint-la sexualment. Els agents que li anaven al darrera van arribar pocs segons més tard, arrestant-lo finalment al carrer Migdia.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar a disposició judicial l'endemà i el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.