El Fimag clou tres dies de màgia aplegant 10.000 espectadors a Torroella

Les actuacions s'han celebrat en espais de pagament i a l'aire lliure

Ple absolut amb entrades exhaurides per a veure l’últim gran espectacle del Fimag’22, ahir a la nit a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Era la cirereta final d’una desena edició que ha recuperat l’esplendor escapçada per dos anys de pandèmia. Els carrers han bullit de màgia i les places s’han omplert a vessar d’un públic cada cop més avesat a deixar-se endur per la il·lusió.

Més de 10.000 espectadors han pogut gaudir de la màgia del Fimag, exhaurint entrades a la pràctica totalitat dels espais d’entrada de pagament i omplint tots els racons d’escenaris en espais oberts com la Plaça de la Vila o el passeig de Catalunya.

Fimag va arrencar dijous amb la gala solidària per a més de 250 alumnes d’escoles d’educació especial d’àmbit de comarques gironines. Divendres va reunir desenes de professionals en la 4a Fira de programadors de màgia de Catalunya mentre que la tarda d'aquell mateix dia i fins dissabte a la nit va viure l’esclat festiu d’una desena edició plena d'actuacions.