Cap empresa es presenta a la licitació per a fer el nou local LGTBI de Girona

L'Ajuntament ja ha iniciat els tràmits per a un nou concurs

El col·lectiu LGTBI de Girona haurà de seguir esperant per poder veure materialitzat el nou local que porten mesos esperant després que cap empresa s'ha presentat al concurs de licitació per a adequar les instal·lacions.

Inicialment està previst que el trasllat del carrer Sant Josep fins al carrer Torin es faci abans d'acabar aquest any, però el fet que hagi quedat desert el concurs podria modificar el calendari. Fonts municipals han assegurat en declaracions a El Punt Avui que ja han iniciat els tràmits per iniciar una segona licitació amb els "preus visats" i ja s'hi poden presentar més empreses.

L'increment dels preus de materials degut a la crisi de la covid juntament amb la guerra a Ucraïna han fet a moltes empreses desistir de participar en l'obra pública ja que consideren que els tècnics no són conscients d'aquests encariments i treballen amb preus prepandèmia.

El passat 13 de febrer una vintena de persones es van concentrar en un "vermut reivindicatiu" per a reclamar que es desencallin les obres. En el col·lectiu LGTBI de Girona s'hi troben altres entitats com el Front d’Alliberament Gai de Catalunya, Girona Orgullosa, Comissió Unitària 28 de Juny i Grup de Lesbianes de Girona.