Platja d'Aro acull aquest cap de setmana la Fira del Vi Rock & Wine

S'hi aplegaran 32 cellers de 16 denominacions d'origen diferents

Platja d’Aro (Baix Empordà) torna a aplegar els dies 4 i 5 de juny un important nombre de cellers en la celebració de la Fira del Vi Rock & Wine a la plaça del Mil·lenari, de les dotze del migdia fins a les tres de la tarda i de les cinc de la tarda fins a les onze de la nit.

Aquest any es donaran cita 32 cellers de 16 denominacions d’origen diferents. També hi haurà oli ecològic, licors naturals i formatges artesans. El visitant podrà conèixer de prop la història dels cellers, gaudir de les seves explicacions, comprar tots els productes que elaboren i escoltar les millors cançons de rock. És per això que el dissabte a les 20:30h el grup Pop Fiction oferirà les millors versions de clàssics del rock mentre que l'endemà a les vuit del vespre sonarà el millor rockabilly de la mà d'Atòmics Leopard.

D'altra banda, a la carpa de l’organització i venda de la fira, es pot adquirir la copa i el porta copes per un preu de 3 euros tot el pack o 2 euros només la copa. Cada celler al seu estand tindrà exposat el preu dels seus vins. Aquests tindran un preu de sortida de 2 euros els més barats.

La seva fundadora i organitzadora, Isabel Zaro, sommelier i presidenta de l’Associació Catalana d’amants del vi, assegura que ha apostat perquè el Rock & Wine "sigui una fira plural i aperturista, on tinguin cabuda totes les denominacions d’origen i cellers tant de Catalunya com de la resta de l’Estat".