Inauguren a Roses l'exposició d'artistes contraris al parc eòlic marí projectat al golf del municipi

Les 30 obres es venen per a de recaptar fons i mantenir els actes de protesta

La plataforma contrària al macroparc eòlic marí de Roses (Alt Empordà) ha inaugurat l'exposició amb obres d'artistes contraris a la construcció d'aquest equipament, projectat al golf de Roses. En total s'han presentat unes 30 obres que es venen a preus populars i que han fixat els mateixos artistes.

L'objectiu és poder recaptar fons per tal de poder mantenir els actes de protesta que la plataforma està duent a terme, a fi d'evitar que s'acabi construint. La mostra està ubicada a la Ciutadella de Roses i es podrà visitar aquest cap de setmana i del 3 al 6 de juny, els dos dies inclosos. L'objectiu de les accions és fer visible l’oposició del territori contra els macro parcs eòlics marins.

A la mostra hi haurà obres de Plaja, Esther Martínez, Mònica Pampin, Leinad, Carles Bros, Pujolràs, Ricard Ansón, Imma de Batlle, Xavier Mallol, Assumpta Planas, Carme Porqueras, Yvonne Leon, Esther Tenedor, Ametlla, Manuel Menéndez, Toni Becerra, Constanseu, Cruañas, El Gall Xinador, M. José Alba, Miquel Prat, Belbt, Dolors García, Paki Goikoetxea, Anna García, Boon, Margarida Geronès, Pimpinela i F.X Vila Mitjà