L'Aeroport de Girona dóna uns 800 objectes perduts i 1.000 euros a tres ONG

Es tracta sobretot de roba i complements que no han estat reclamats pels seus propietaris

L'Aeroport de Girona va donar 807 objectes perduts i 960,81 euros a tres ONG -Reto a la Esperaza, Creu Roja i Càritas Diocesana de Girona- el 2012. Es tracta d'objectes i diners en efectiu que van perdre els passatgers que van passar per les instal·lacions de Vilobí d'Onyar (Selva) i que no han estat reclamats durant un període de dos anys.

Es tracta bàsicament de roba, ulleres, mòbils i ordinadors portàtils, mentre que els diners procedien de maletes i carteres extraviades que tampoc han estat reclamats pel seu propietari. Al llarg del 2012, es van registrar un total de 1.442 objectes perduts a les instal·lacions d'aquest aeroport, dels quals 807 no van ser reclamats passat els dos anys de temps i que després van ser lliurats a les tres Organitzacions No Governamentals esmentades. També es van trobar 960,81 euros a l'interior de bosses i carteres extraviades durant el mateix període.

Els articles que acostumen a trobar són peces de roba, com ara cinturons, jerseis o barrets. En funció de la quantitat, les donacions es fan de forma periòdica, aproximadament cada dos mesos.