Sis detinguts en tres locutoris de Torroella de Montgrí

La policia va identificar 36 persones, en va denunciar una per tràfic de drogues i va comissar telèfons i càmeres de fotos robades

Agents dels Mossos d'Esquadra, juntament amb la unitat canina, efectius de la Policia Local de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) i del cos de la policia estatal van dur a terme un dispositiu a tres locutoris de la localitat el passat 7 de març. L'objectiu de l'operació policial era controlar i prevenir il·lícits penals als tres establiments.

El dispositiu es va tancar amb 36 persones identificades, sis detinguts per part de la policia estatal per irregularitats relacionades amb la Llei d'estrangeria i una persona denunciada per tràfic de drogues. També van comissar quatre mòbils, un reproductor de música i dues càmeres de fotos haurien estat robades. Els registres es van fer per part dels tres cossos policials a dos locutoris de Torroella de Montgrí i a un tercer de l'Estartit. Actuacions d'aquest tipus es van produint periòdicament, segons han informat els Mossos d'Esquadra. En aquest cas, el dispositiu es va batejar amb el nom 'Operació cabina'.

El dispositiu, que es va fer durant el vespre del 7 de març, va tancar-se amb 36 persones identificades, sis detinguts per part de la policia espanyola per irregularitats diverses relacionades amb la Llei d'estrangeria i una persona denunciada per una infracció contra la salut pública, tràfic de drogues i substàncies estupefaents.

A banda d'això, en un dels locutoris de Torroella de Montgrí els agents van localitzar quatre telèfons mòbils, un Ipod i dues càmeres de fotos, presumptament sostrets. Els mossos n'estan investigant la procedència.

Els Mossos d'Esquadra han informat que la coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant en aquests tipus d'establiments com en altres on es tinguin indicis que es produeixin il·lícits penals.