El Mas Marroch acollirà el 29 de maig el Dinar Benèfic d'Oncolliga

El preu és de 80 euros per persona que es destinarà a la lluita contra el càncer

La Fundació Oncolliga Girona celebrarà el pròxim diumenge, 29 de maig (14h), un Dinar Benèfic a l’espai exclusiu Mas Marroch de Vilablareix, gestionat per l’equip dels germans Roca.  L'entitat recupera així la data habitual d'aquest acte benèfic, que habitualment té format de sopar, després que la situació de pandèmia obligués a suspendre'l el 2020 i a traslladar-lo al  mes de novembre el 2021.

Aquest tradicional acte benèfic no solament contribueix a la recaptació de fons per tirar endavant els serveis d’ajuda al malalt de càncer i els seus familiars que du a terme l'Oncolliga, sinó que es converteix també en punt de trobada de totes aquelles persones que dia a dia ajuden l’entitat. 

En aquesta ocasió, s'espera la participació d'unes 250 persones, entre les quals hi haurà representació de moltes de les delegacions que donen continuïtat a l'entitat, a més de personalitats de la política, de l’àmbit sanitari i del món cultural, empresarial i social. La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, han confirmat la seva assistència.

Els fons es recolliran gràcies al donatiu del sopar (80 euros per persona), el vermut solidari que s'oferirà a partir de les 12 del migdia als jardins del Mas Marroch i el sorteig d'una bicicleta de muntanya valorada en 1.500 euros, gentilesa de l'empresa Megamo, i una estada per a dues persones a l'Hotel Balneari Font Vella (Sant Hilari Sacalm).

Per assistir cal inscriure's al web.