Artistes exposaran a la Ciutadella de Roses per recaptar fons contra el parc eòlic marí

Les obres es vendran a preus populars que han fixat els propis artistes

Vint-i-set obres cedides per artistes empordanesos s’exposaran i es vendran a partir del proper divendres 27 de maig a la Ciutadella de Roses per recaptar fons contra el projecte del parc eòlic marí. La iniciativa, organitzada per la IAEDEN-Salvem l’Empordà, el Fòrum l’Escala-Empúries i l’Associació Stop Macro parc eòlic marí, s’emmarca en la campanya d’accions iniciada fa dues setmanes amb el concert “La Mar és Vida” que va aplegar unes 500 persones a la plaça de l’Univers de l’Escala.

L’objectiu de les accions és fer visible l’oposició del territori contra el macro parc eòlic marí, aturar el projecte i promoure una reflexió crítica al voltant de la transició energètica a Catalunya. L’exposició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses, està coordinada per la pintora Anna Maria Constanseu.

A la mostra hi haurà obres de Plaja, Esther Martínez, Mònica Pampin, Leinad, Carles Bros, Pujolràs, Ricard Ansón, Imma de Batlle, Xavier Mallol, Assumpta Planas, Carme Porqueras, Yvonne Leon, Esther Tenedor, Ametlla, Manel Menendez, Toni Becerra, Constanseu, Cruañas, Gall, M. José Alba, Miquel Prat, Belbt, Dolors García, Paki Goikoetxea, Anna García, Boon i Margarida Gerones.

L’exposició es podrà visitar els dies 27, 28 i 29 de maig i 3,4, 5 i 6 de juny de les 10h a les 14h i de les 16h a les 20h, excepte els divendres en que l’horari serà de tarda. La inauguració es durà a terme dissabte 28 de maig a les 12:30 en un acte on es preveu la participació de les autoritats.

Les obres es vendran a preus són populars que han estat fixats pels propis artistes i que estan per sota del seu valor real per poder-les acostar a tots els públics.

A més, s’ha elaborat un catàleg digital amb les imatges de totes les obres, les seves característiques i el preu de venda. Aquest catàleg es podrà consultar a través del web de la IAEDEN-Salvem l’Empordà. En aquesta pàgina també es podrà formalitzar la compra de l’obra.