Pren declaració l'home denunciat per assetjar una adolescent en un parc de Calonge i Sant Antoni

La mare de la menor va ser qui va alertar la policia i ha difós el cas per les xarxes socials

Els Mossos d'Esquadra han denunciat l'home de 64 anys acusat d'assetjar una adolescent en un parc de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà). La mare de la menor, que té 14 anys, va ser qui va alertar la policia divendres passat segons va avançar ahir El Gerió Digital. Amb tot, la policia catalana va procedir ahir a prendre-li declaració i, arran de la denúncia, el controlaran. L'home és veí del municipi i no té antecedents.

La denúncia per assetjament la va interposar la mare de l'adolescent divendres passat. Segons explica ella mateixa a les xarxes socials, l'individu es va acostar a un grup d'adolescents -entre els quals hi havia la seva filla- que estaven xerrant en un parc de Sant Antoni. L'home va gronxar l'adolescent, que té 14 anys, i després va convidar-la a ella i a les altres a una beguda.

L'individu les va portar fins a un bar, que casualment és el de la mare que ha denunciat els fets. La dona li va impedir que les convidés i li va exigir que se n'anés. L'home, que té 64 anys i és veí del municipi, va marxar del lloc. Però abans d'anar-se'n, segons relata la mare a les xarxes socials, l'individu va donar el seu número de telèfon a les adolescents i els va dir que el truquessin.

La mare va anar a comissaria a denunciar els fets i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per assetjament.