Investiguen a un suposat pedòfil que intenta captar adolescents a Calonge

Els Mosso d'Esquadra el tenen identificat i localitzat

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació després d'una denúncia interposada el 13 de maig contra un home de 64 anys acusat de voler captar menors d'edat en els parcs de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà).

Els fets es remunten aquell mateix dia quan l'home va intentar convidar a una nena de 14 anys i les seves amigues a prendre una beguda en un bar proper a un parc del municipi. Allà es va topar amb la mare de la menor, que va resultar ser la propietària del bar on van entrar. Un cop el va foragitar, l'investigat hauria donat un paper a les nenes amb el seu número de telèfon i les hauria animat a que el truquessin aquella mateixa nit, segons assenyala la denunciant.

Els fets, que ja estan en mans de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, es troben en el punt que ja han aconseguit identificar i localitzar l'home, mentre s'avança en les diligències instruïdes.

Per la seva banda, la mare de la menor va començar a distribuir per WhatsApp un missatge alertant de l'home i posteriorment el missatge s'ha fet viral a Facebook, on algú altre ha facilitat fotografies de l'investigat. En el text recomana als pares de Calonge que si el veuen rondant amb menors es truqui immediatament als Mossos d'Esquadra o bé a la Policia Municipal.