El PP de Girona segueix reclamant la dimissió de Puigdemont

Veray posava de condició l'aprovació del pressupost però ara ha canviat de parer

La portaveu del grup municipal del Partit Popular (PP) a Girona, Concepció Veray, ha decidit canviar d'estratègia a l'hora de reclamar la dimissió de l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont (CiU). En primera instància la popular va posar com a condició l'aprovació del pressupost de 2013 com a fita per mantenir el seu càrrec, assegurant que "l’actitud de l’alcalde està perjudicant la ciutat i si ha de recórrer a una qüestió de confiança per aprovar el pressupost vol dir que no és un bon pressupost".

Ahir però, el batlle va arribar a un acord amb la cap de l'oposició, Pia Bosch (PSC), la qual ella i el seu grup s'abstindran en la votació que tindrà lloc demà al vespre. En aquest sentit Veray ha apuntat que "amb o sense qüestió de confiança Puigdemont s’ha convertit en un obstacle per Girona”, afegint que “aquest acord in extremis no significa ni suposa que Puigdemont pugui seguir liderant la ciutat, al contrari, és necessari que dimiteixi i deixi pas a una persona que tingui il·lusió i ganes de tirar endavant aquesta ciutat”.

Crítica al PSC

La popular també s'ha volgut dirigir a Pia Bosch, acusant-la de no tenir iniciativa pròpia ni suficient personalitat com per prendre les seves pròpies decisions. Per Veray, "és més que evident que el grup municipal del PSC ha acabat cedint i acatant les ordres del seu partit en aquesta qüestió”, per afegir que “hi ha ombres al PSC que són molt allargades".