Empreses de crèdits ràpids o entitats bancàries: Quina és la millor opció?

Segons indica el portal líder en la comparació de préstecs Financer España, amb la pujada de la inflació també hi ha hagut un augment en la sol·licitud de préstecs.

Els factors associats a l’augment de la inflació i, per tant, a la pujada dels preus, són molt variats. L’augment del preu de la llum, el bloqueig del comerç internacional, l’encariment de primeres matèries, les complicacions derivades per la pandèmia del Coronavirus i de la guerra a Ucraïna...

El conflicte a Ucraïna, que ha estat l’últim factor que ha fet pujar la inflació, ha fet pujar els preus de l’electricitat, els carburants i combustibles i els aliments i begudes no alcohòliques. 

El poder adquisitiu de famílies i empreses s’han vist perjudicades a causa de la inflació i s’han vist obligats a demanar préstecs. L’augment de sol·licituds ha sigut de manera gradual des de l’octubre de 2021, però aquest mes de març de 2022 hi ha hagut una pujada del 3.2%. 

Davant la situació i segons l’import necessitat, hem de tenir en compte si és millor recórrer a empreses de crèdits ràpids o entitats bancàries. 

Quan és millor recórrer a empreses de crèdits ràpids o entitats bancàries:

Crèdits ràpids:

  1. Quan els imports no superen els 500 euros. Així s'aconsegueixen ofertes de préstecs sense interessos.
  2. Quan es necessiten els diners urgentment. Les empreses de crèdits ràpids ofereixen més rapidesa a l’hora de rebre els diners que necessites.
  3. Quan no volem que el finançament quedi reflectit al nostre historial creditici. Com que aquest préstec no te’l fa una entitat bancaria, la sol·licitud d’aquest préstec no apareixerà al teu historial.
  4. Quan som a ASNEF. Estar a les llistes d’ASNEF pot ser un autèntic problema per a trobar finançament, però hi ha empreses de crèdits ràpids que et poden fer un préstec tot i estar a ASNEF.

És molt recomanable utilitzar comparadors per saber quina entitat ofereix els millors interessos. Un comparador de préstecs t’ajuda a trobar les millors ofertes del mercat. Els microcreditos de Financer España t’ofereixen comparar els millors micropréstecs, rebre els diners ràpidament i des del 0% d’interès.

A diferència d'altres comparadors, Financer.com ens permet mantenir la nostra privadesa ja que no ens sol·liciten dades de registre,  ni tampoc envien emails o spam promocionals o enganyosos. 

Entitats bancàries:

  1. Quan necessitem grans sumes de diners. Les entitats bancàries ens poden fer préstecs més elevats que una empresa de crèdits ràpids.
  2. Quan volem negociar els interessos amb l'entitat per ser client habitual. Ser client habitual d’una entitat bancaria pot aportar-te beneficis i poder negociar els interessos és un d’ells.
  3. Quan volem impulsar el nostre negoci per exemple a Microbank. Emprendre un projecte empresarial pot ser difícil. Les entitats bancàries tenen préstecs per a finançar els projectes empresarials que tinguin el suport d’una entitat col·laboradora amb aquesta entitat. Els de MicroBank són préstecs que han ajudat a moltes persones a portar la seva empresa un pas més enllà amb els Préstecs Innovació