Detingut el sospitós d'apunyalar mortalment un jove de Salt el dijous

La víctima era un noi de 19 anys que va participar en una baralla

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove per la seva presumpta relació amb l’apunyalament d’un altre jove dijous a la nit, que va morir poc després, en el transcurs d’una baralla multitudinària al carrer. La víctima, Amadou Fernando Balde, tenia 19 anys, era de nacionalitat espanyola i veí de Salt (Gironès).

Els fets van passar pel voltant de dos quarts de nou del vespre d'aquest dijous passat, quan van rebre un avís que hi havia un jove inconscient a la via pública amb signes de violència per arma blanca. Segons l'Ajuntament de Pineda de Mar, la víctima hauria estat agredida en el marc d'una baralla multitudinària que es va produir a la localitat.

Fins al lloc s'hi van desplaçar diverses dotacions de la Policia Local, Mossos d'Esquadra així com el Sistema d'Emergències Mèdiques. Els intents per reanimar-lo no van resultar i van confirmar allà la seva mort.

Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord es van fer càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies del fet. Pel que fa al consistori, va lamentar la mort del jove i va expressar el seu condol a la seva família.