La parella de l'agressor al director de l'INS de Cassà: ''La nena patia bullying i es volia suïcidar''

Jéssica Zacarias acusa el centre de no ajudar-los i no preocupar-se de la seva filla

La parella de l’home que ahir va ser detingut per agredir al director de l’Institut de Cassà de la Selva (Gironès) i mare de la menor matriculada, ha sortit en defensa de l’agressor en un vídeo publicat a les xarxes socials on acusa a la direcció i professors del centre d’ignorar a la seva filla de 14 anys, que diu ser víctima d’assetjament escolar.

Jéssica Zacarias ha explicat com el padrastre de la nena va anar ahir a l’institut a buscar la bossa de la menor perquè el dia anterior va haver de ser ingressada amb caràcter d’urgència a l’hospital Santa Caterina de Salt després d’ingerir una sobredosi de pastilles. “Allà hi havien els Mossos d’Esquadra i els metges de les ambulàncies, però ningú de l’institut”, s’ha lamentat.

Mentre recollia la bossa es va trobar casualment amb el director i aquest li va dir que “no tenia temps” per parlar i fou aleshores quan el padrastre li va propinar “una plantofada que el va tombar. No un cop de puny com s’ha dit”, es defensa Zacarias.

La mare narra que l’any passat, embarassada de sis mesos, es va presentar a l’institut advertint als professors que no volia veure a la seva filla “a les notícies perquè s’ha suïcidat”, al·legant que els educadors la vexaven, però la resposta d’aquests va ser “riure’s a la meva puta cara”.

Jessica finalitza la seva intervenció a les xarxes, que ha rebut nombrós suport per part d’alguns veïns del poble, assegurant que "és el director del centre qui hauria de ser a la presó" i no la seva parella.

La menor, per la seva banda, ha publicat a les xarxes socials una fotografia amb tot el professorat del centre que ahir es va reunir per a rebutjar l’agressió adjuntant un text criticant-los. “Porto tres anys buscant pau. Pau mental. Em fa molt de mal veure-us a tots reunits en una foto per una plantofada que el director ha provocat amb la seva supèrbia, però jo no vaig veure a cap de vosaltres abraçar la meva mare a l’hospital, ni un missatge al sortir de la UCI. Només veig diaris difamant i fotos contra la violència. Si abans creia que estava sola allí dins ara encara ho penso més (…) tots vosaltres dormireu plàcidament a casa mentre el meu padrastre avui dorm al calabós”.L'home, de 37 anys, està acusat d'un suposat delicte d'atemptat contra l'autoritat a funcionari públic i passarà al llarg d'avui a disposició judicial.