Ingressa a presó el lladre multireincident de Banyoles que robava a l'interior de vehicles

El 27 d'abril va ser arrestat per darrer cop després de tres robatoris més

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Banyoles van detenir el dia 27 d’abril, un home de 29 anys, com a presumpte autor de tres robatoris amb força a vehicles. A principis d’any els Mossos van iniciar una investigació per la quantitat de robatoris amb força a l’interior de vehicles que es produïen en diversos punts de Banyoles.

Els investigadors van analitzar les coincidències i les característiques de cada cas i finalment, de forma conjunta amb la Policia Local de Banyoles, van aconseguir identificar l’autor dels robatoris i detenir-lo en més de quinze ocasions per aquesta tipologia delictiva des de principis d’any.

La matinada del dia 27, mentre els mossos feien tasques de patrullatge preventiu per l’avinguda de la Farga de Banyoles, van observar un home, que en veure la presència policial, es va intentar amagar. De seguida el van aturar i identificar, durant l’escorcoll li van localitzar objectes que ell mateix va reconèixer que havia sostret de l’interior d’uns vehicles estacionats en un pàrquing del carrer Països Catalans.

Els agents van fer les comprovacions i van localitzar tres vehicles amb les finestres trencades i amb l’interior regirat. Davant les evidències, els agents van detenir-lo com a presumpte autor dels robatoris. El detingut, amb múltiples antecedents policials pels mateixos fets, va passar el dia 27 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.