Detingut per enèsima vegada el multireincident que roba dins de cotxes aparcats a Banyoles

Els agents van atrapar el jove que ja acumula fins a dinou antecedents

Els Mossos d'Esquadra han tornat a detenir el lladre multireincident que es dedica a robar dins de cotxes aparcats a Banyoles. El jove, que té 28 anys, ja acumula dinou antecedents policials. Fins ara sempre que ha passat a disposició judicial ha quedat en llibertat.

Aquest dijous al matí, una dona va anar fins a la comissaria conjunta de Banyoles per denunciar que havia patit un robatori a l'interior del seu cotxe. L'havia deixat aparcat dimecres a la tarda a la zona de la ronda Monestir, i quan el va anar a buscar l'endemà a dos quarts de nou del matí, es va trobar el vidre davanter dret trencat i tot l'interior remenat.

El lladre se li havia endut un telèfon mòbil i una bateria externa. Mentre la víctima estava interposant la denúncia, una patrulla dels Mossos va arribar a comissaria amb un detingut. Era el jove de 28 anys que ja s'ha convertit en un habitual, perquè durant les darreres setmanes ja l'han detingut en diverses ocasions per robar a l'interior de vehicles aparcats.

Ahir, cap a quarts de dotze del matí, els Mossos el van veure caminant pel carrer Barcelona amb una motxilla a l'esquena. La patrulla se'n va malfiar i va decidir aturar-lo per comprovar què hi portava. A dins la motxilla hi havia el mòbil i la bateria externa que havia robat a la dona, a més d'una càmera de fotos i diversos objectius. En un primer moment, el lladre va intentar donar una excusa als policies, però després va acabar admetent que tots aquests objectes eren robats.

Els Mossos van retornar el mòbil i la bateria externa a la dona que havia patit el robatori i busquen el propietari de la càmera de fotos i els objectius. Amb aquests dos nous robatoris, el lladre de 28 anys ja acumula fins a dinou antecedents. Aquest divendres, ha tornat a passar a disposició judicial.