Persecució a Ripoll amb tres detinguts que gairebé atropellen dos mossos i duien 1kg de marihuana

Els joves, d'entre 19 i 22 anys ja es troben en llibertat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ripoll van detenir el dia 21 d’abril tres homes, d’entre 19 i 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A més, el conductor també va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària i un delicte de resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat.

Els fets van passar la tarda del dia 21, durant un control per la prevenció de robatoris a la comarca del Ripollès que s’havia establert a la carretera C-17, a l’altura del punt quilomètric 91, dins del terme municipal de Ripoll. Durant l’operatiu, els agents van observar un conductor que s’apropava al control amb excés de velocitat.

Quan els agents li van donar les indicacions d’aturar-se, el conductor en va fer cas omís i va fugir a gran velocitat, obligant els agents a apartar-se per tal de no ser envestits pel vehicle. De seguida els mossos van iniciar una persecució i van veure com els ocupants del vehicle llençaven un objecte per la finestra, que va resultar ser una motxilla amb un quilogram de cabdells de marihuana.

L’intent de fugida va quedar frustrat al cap de pocs quilòmetres de circular de forma temerària. El conductor va accedir a una pista forestal fins que es va aturar en veure que no podia seguir perquè el camí s’acabava.

Quan els mossos van comprovar l’interior de vehicle hi havia restes de cabdells de marihuana, diners en efectiu, un ganivet i cinc telèfons mòbils. Davant les evidències els tres homes van quedar detinguts. Els detinguts, van passar el dia 22 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.