Marc Ribas crea el 'Campus de Cuina Brutal' a Vilobí d'Onyar

Les inscripcions ja són obertes

El xef Marc Ribas, juntament amb el seu equip del campus de cuina Brutal, engega un campus que es farà del 3 al 10 de juliol a la casa de colònies de Vilobí d’Onyar. Les inscripcions, que ja es troben obertes, està dirigit a nens i joves d'entre 8 i 16 anys, perquè posin en valor i coneguin els productes del territori català i la cuina del territori, a través de l'entreteniment i i la formació. A més, s'enfocarà en els valors que acompanyen la cuina, com el treball en equip, el respecte i l'estima.

El projecte comptarà amb el suport de Girona Excel·lent i del Cluster Gourmet Català i amb alguns dels seus productors. A més, l'Hospital Clínic hi donarà suport posant a disposició del campus el seu departament de nutricionistes perquè el projecte tingui en compte uns hàbits saludables i tots els àpats diaris plantejats siguin equilibrats des del punt de vista nutritiu.

Ribas estarà a càrrec de la línia gastronòmica, la Fundació Pere Tarrés del lleure i l'escola d'hoteleria Joviat del pla acadèmic.