Embarcacions d'ocasió a Empuriabrava de 300 a 900.000 euros

La Fira del Vaixell d'Ocasió romandrà oberta fins el 17 d'abril

Després de dues edicions sense poder-se portar a terme a causa de la covid-19, ahir des de les dotze del migdia va quedar inaugurada la 32a edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava.

Enguany el tradicional tall de cinta ha estat a càrrec de Salvi Güell, alcalde de Castelló d'Empúries, Helena Solana, regidora de desenvolupament i promoció i el Miquel Arpa, per part d'Empuriaport S.L., com a organitzadora de la Fira del Vaixell.

Les autoritats convidades a la inauguració han passejat per la plaça de les Palmeres i pantalans de la zona portuària on han pogut veure les gairebé 150 embarcacions que s'exposaran fins diumenge 17 d'abril per a la seva venda.

Amb un format diferent, la Fira ocupa uns 10.000 metres quadrats entre amarres i exposició a sec i, un cop més, s'hi poden trobar bones oportunitats tant en embarcacions d'ocasió com seminoves. La carpa central acull la zona d'estands amb foodtruck, widgets nàutics, assegurances, immobiliària i les oficines d'informació i turisme.

La majoria d'embarcacions exposades tenen eslores compreses entre els 5 i 9 metres en sec mentre que a l'aigua es poden veure exposats iots de més eslora, destacant entre ells, alguna Prestige, Sunseeker o Sessa de més de 15 metres.

Pel que fa a preus, es poden adquirir embarcacions des dels 300 euros fins als 900.000 euros. Si bé la fira d'enguany no té l'envergadura d'altres edicions, malgrat el mal temps, han estat nombrosos els visitants al llarg d'ahir. Al tancament del dia d'ahir ja s'havien venut mitja dotzena de vaixells.

La Fira restarà oberta al públic durant tota la setmana amb horari de visites de 10h del matí a 7 de la tarda