Mishima publica ‘Un lloc que no recordi’, el primer avançament de l’àlbum ‘L’aigua clara’

La cançó evoca “la necessitat d'explorar, de descobrir i d'aprendre que ens va truncar el confinament”

Mishima ha publicat aquest divendres ‘Un lloc que no recordi’, el primer avançament del seu nou àlbum ‘L’aigua clara’. La cançó, que segueix fidel a l’estil de la banda, “evoca la necessitat d'explorar, de descobrir i d'aprendre, que ens va truncar el confinament” i és “una celebració de les primeres vegades”, ha destacat el grup. 'L'aigua clara' veurà la llum el proper 22 d'abril, gairebé cinc anys després de la publicació del seu darrer àlbum 'Ara i res' (2017). Editat amb el segell propi The Rest Is Silence, el disc es publicarà en format físic (primer en CD, més tard en vinil) i també digital.

A més d’’Un lloc que no recordi’, el disc del grup format per David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria), inclourà altres peces com 'Sé que ets tu' i 'Por de mi', segons va avançar la banda.

El primer concert de presentació del disc serà el 6 de maig a l'Auditori de Girona, tret de sortida d'una gira que passarà per Barcelona el 27 de maig i ja té cita confirmada a festivals com el Vida, el FIB, el MoboFest i l'Embassa’t, entre altres.