La urbanització les Comes de Sils recupera la normalitat després de dos mesos sense talls de llum

El consistori es mostra satisfet, però assegura que seguiran exigint millores a Endesa

La fi dels treballs per part d'Endesa i l'Ajuntament a la urbanització les Comes de Sils (Gironès) ha permès tornar a la normalitat als veïns de la urbanització, que fa dos mesos que ja no pateixen talls de llum. En concret, s'ha actuat en dos transformadors per tal de millorar-ne el rendiment i també s'ha canviat el cablejat elèctric.

Des del punt de vista policial, l'Ajuntament i els Mossos d'Esquadra s'han estat coordinant els darrers dos mesos per tal d'anar fent patrullatges i comprovar aquells habitatges que se sospita que poden tenir punxada la llum per fer créixer la marihuana. Des de l'Ajuntament es mostren satisfets per haver acabat amb uns treballs que han servit per evitar més talls, però deixen clar que seguiran treballant.

En aquest sentit, l'alcalde de Sils, Eduard Colomé, explica que s'han vinculat transformadors de la urbanització Les Comes a la de Vallcanera per tal de descarregar la tensió. Colomé ha remarcat que seguiran exigint a la companyia que segueixi amb el manteniment i les millores al sistema per tal que no es tornin a produir els talls i assenyala que mantindran els controls en aquells habitatges que tinguin la llum punxada i que són els que generen els talls.

"Cap triomfalisme. El que hem de fer és de seguir treballant, perquè el subministrament tant a Les Comes com a la resta de Sils sigui de la qualitat esperada pels veïns i veïnes del municipi", ha reblat l'alcalde.