Ingressa a presó un jove de 24 anys per violar una adolescent a Figueres

És el segon cop que els Mossos el detenen per fets similars i hi podrien haver més víctimes

El jutjat ha enviat a presó un jove de 24 anys per violar una adolescent a Figueres (Alt Empordà). L'agressió va passar el juliol del 2021. Aleshores, la menor tenia 13 anys. Els Mossos d'Esquadra van detenir l'agressor dijous passat. Dissabte va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, que va ordenar-ne l'ingrés a presó incomunicada i sense fiança.

Se l'acusa d'agressió sexual. Aquest és el segon cop que els Mossos detenen el noi per fets similars, perquè fa poques setmanes ja l'havien arrestat. En aquella ocasió, però, va quedar en llibertat amb mesures cautelars.

 En concret, va dictar una ordre d'allunyament cap a la víctima, li va retirar el passaport i li va imposar compareixences periòdiques. Arran d'aquest cas, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació. I dijous passat, la policia va tornar a detenir el sospitós. El jutjat en va ordenar l'ingrés a presó provisional, incomunicada i sense fiança, per agressió sexual. La investigació d'aquest cas la porta el jutjat d'instrucció número 3 de Figueres.

Els Mossos d'Esquadra sospiten que hi pot haver més víctimes. La policia perfila que l'investigat tindria un modus operandi, contactant amb les menors, a través de les xarxes socials o quan sortien de classe, per guanyar-se la seva confiança i després agredir-les sexualment.