Tres detinguts a Lloret que portaven més de 1.800 esqueixos de marihuana al cotxe

La policia els va aturar durant controls preventius a les urbanitzacions Serra Brava i Lloret Blau

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 28 de febrer tres homes, d’edats compreses entre els 39 i 60 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

El matí del dia 28 de febrer els agents estaven fent un control de prevenció de fets delictius a diverses urbanitzacions de Lloret de Mar quan van localitzar dos vehicles que transportaven planters de marihuana.

El primer fet va tenir lloc a mig matí a l’entrada de la urbanització Serra Brava. Els mossos van aturar un turisme amb dos ocupants i, en fer les comprovacions, van localitzar sis caixes de plàstic que contenien un total 566 esqueixos de plantes de marihuana.

El segon fet es va produir al migdia, a la urbanització Lloret Blau. Els agents van observar com el conductor d’un turisme feia una maniobra evasiva, pocs metres abans de la seva posició, per eludir el control policial. Seguidament van aturar-lo i durant l’escorcoll van trobar al maleter 1.315 planters de marihuana dins de bosses d’escombraries.

Les tres persones van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 1 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes i van quedar en llibertat amb càrrecs.