Llibertat amb mesures cautelars per al detingut a Girona que va agredir sexualment una menor

La causa està oberta per delictes de detenció il·legal i agressió sexual

El jutjat de guàrdia de Girona ha deixat en llibertat amb mesures cautelars l'home de 63 anys detingut a Girona per retenir una menor en un pis i agredir-la sexualment. Segons informa el TSJC, el jutjat ha atès la petició de la fiscalia i ha imposat a l'investigat la prohibició de comunicar-se i apropar-se a menys de 200 metres de la víctima.

També ha acordat compareixences al jutjat. La causa està oberta per delictes de detenció il·legal i agressió sexual. Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir el sospitós. Segons fonts consultades per aquest diari, l'estiu del 2021 l'investigat s'hauria fet passar per policia per enganyar la víctima, que s'havia escapolit d'un centre d'acollida.

A través de l'engany, i segons la denúncia, va aconseguir que la víctima de 15 anys l'acompanyés fins al domicili fent-li creure la protegiria. Un cop allà, segons les mateixes fonts, li va prendre el mòbil per evitar que demanés ajuda i la va agredir sexualment.

El detingut ha passat a disposició judicial aquest dijous. Els Mossos d'Esquadra atribueixen al sospitós delictes d'agressions sexuals, amenaces, detenció il·legal i inducció de menors a l'abandonament de domicili.