Detinguda la treballadora d'un geriàtric per robar als ancians

La dona sostreia diners i objectes de valor als residents del centre

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir el 6 de febrer, Maria Clara DT, de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de la Bisbal d’Empordà, com a presumpta autora d’un delicte continuat de furt.
 
La investigació es va iniciar quan els mossos van tenir coneixement de la sostracció d’objectes personals, joies i diners a persones que residien en un geriàtric de la Bisbal. Aquest fets s’haurien repetit en quatre ocasions en els darrers sis mesos. Durant aquest temps víctimes, familiars i el mateix centre havien denunciat els robatoris.
 
Fins hi tot en un dels casos la víctima es va despertar quan li estaven prenent les arracades que duia posades.
 
Després de diverses indagacions els investigadors van determinar que tot apuntava que l’autora dels furts era una treballadora del geriàtric. Aquesta s’aprofitava de la vulnerabilitat dels residents, ja sigui per la seva avançada edat o per malalties, per apoderar-se dels diners i objectes de valor.
 
Durant la investigació també es va descobrir que la dona havia venut una de les joies sostretes en una botiga de compra-venda d’or de la mateixa població. Amb tots els indicis els mossos van detenir la treballadora, com a presumpta autora de les quatre sostraccions. S’investiga si hi ha algun altre fet que encara no hagi estat denunciat.
 
La detinguda va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria i serà citada pròximament pel jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal.