Álvaro Soler actuarà al Festival Sons del Món de Roses i al Festival Jardins de Terramar de Sitges

Les entrades es posen a la venda aquest divendres al web dels certàmens

El cantant Álvaro Soler ha anunciat que actuarà aquest estiu al Festival Sons del Món de Roses (Alt Empordà) el 30 de juliol i un dia després al Festival Jardins de Terramar de Sitges, el dia 31. Les entrades es posen a la venda aquest divendres a les 10 del matí al web del festival.

Soler, nascut a Barcelona i resident a Berlín, va publicar l'any passat el seu tercer treball, 'Magia', amb temes com 'Magia', 'Si te vas' o 'Mañana'. En menys de deu anys, ha aconseguit 45 Discos d’or i de Platí. El seu canal de VEVO supera l'1,4 bilions de reproduccions, acumula més d'1 bilió d’streamings a Spotify i les seves xarxes socials són seguides per més de 3 milions de persones de tot el món.

El cantant nascut a Barcelona va començar la seva carrera a principis de 2015 a Berlin, la ciutat on viu, amb 'El mismo sol'. Poc després va estrenar una nova versió juntament a Jennifer López, que va entrar a les llistes de iTunes de més de 30 països, esdevenint una de les cançons més venudes d’aquell any a nivell mundial. Al 2016, Soler va estrenar 'Sofía', que va superar l’èxit de l’anterior i es va transformar en un èxit internacional que actualment acumula 550 milions de reproduccions del seu clip.

El seu primer disc, 'Eterno agosto', escrit íntegrament per ell, va entrar a les llistes de vendes al Top5 de tots els països europeus. Al 2018 va publicar el seu segon treball, 'Mar de colores', que conté la cançó 'La cintura'. La seva gira 'Mar de colores Tour' va recórrer Europa i Llatinoamèrica.

Al 2021 va publicar el seu tercer treball, 'Magia', amb temes com 'Magia', 'Si te vas' o 'Mañana'. Recentment, Soler va publicar amb David Bisbal 'A contracorriente', una cançó que ja ha aconseguit ser Disc d’Or a quatre països. També ha posat la veu i canta a la pel·lícula 'Encanto' de Disney.